Wie ben ik

Klantgerichtheid staat mij op het lijf geschreven. Ik ben enthousiast met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wetenschappelijk onderwijs

Na mijn studie wiskunde en informatica, ben ik gepromoveerd op het VLSI-gebied asynchrone communicatie. Ik heb gedurende 15 jaar colleges en instructies gegeven aan studenten in alle leerjaren.

Bedrijfsleven

Na mijn ICT ontwikkel- en analysewerkzaamheden aan de TU Eindhoven en Washington University St. Louis heb ik sinds 1992 diverse projectmanager, programmamanager en consultant functies vervuld zowel in de private als in de publieke sector. Hiernaast ben ik al meer dan 40 jaar in het verenigingsleven actief.

Focus op de mens

De mens staat bij mij centraal: het welslagen van projecten is afhankelijk van het adequaat inzetten van de capaciteiten en ervaring van medewerkers. Het begeleiden van medewerkers en klanten door het geven van trainingen, cursussen en/of coaching vormt een vast onderdeel van mijn activiteiten.

Persoonlijke ontwikkeling

De afgelopen jaren heb ik ook studenten begeleid bij wiskundevakken op universiteiten alsmede VWO docenten bij het verkrijgen van hun 1ste graad bevoegdheid als wiskundedocent. Ook heb ik me toegelegd op het begeleiden van cliënten middels haptische coaching, holistische massage, intuïtieve healing en energetische therapie.