Project Management

Zoekt u een projectmanager, die in staat is een doorbraak te bewerkstelligen, dan moet u Huub Schols hebben.

Solide technische achtergrond

Ik ben analytisch sterk en dring snel door tot de essentie. Ik heb gevoel voor complexe bestuurlijke verhoudingen. Een zeer hoge stressbestendigheid stelt mij in staat oplossingen voor bedrijfskritische trajecten onder hoge druk succesvol te realiseren.

Pragmatisch en initiatiefrijk

Tot mijn expertisegebieden behoren: plannen, verwachtings-, change- en risicomanagement. Communicatief sterk leg ik verbindingen op alle niveaus en laveer ik waar nodig. Hierdoor weet ik draagvlak te creëren bij alle stakeholders.

Team

Ik ben een teamplayer, die multidisciplinaire en multiculturele teams tot effectieve samenwerking weet te motiveren. Ook weet ik constructief om te gaan met conflicten. Organisatiesensitief en flexibel acteer ik uitermate klantgericht; vanuit een goed ontwikkeld situationeel leiderschap neem ik ownership en handel ik proactief.

Ervaring

Ik heb leidinggegeven aan complexe internationale projecten (met off-shoring) tot 300 M€ / 200 medewerkers. Bovendien heb ik veel ervaring met ontwikkel, implementatie, migratie en test trajecten.