Aset_breed

Reconnective Zelf-Heling

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage

 Zelf-Heling begeleiding
  –  Reconnection

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT

“Individual


De Reconnectie

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. De Reconnectie brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam. De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe.

Eric Pearl - de ontdekker van deze nieuwe energie - spreekt van evolutionaire genezing en beschrijft het als volgt: "Genezen heeft hier een heel andere betekenis dan wat we geleerd hebben waar te nemen, te begrijpen of zelfs te geloven of te accepteren. Het brengt ons weer in contact met ons oorspronkelijke gevoel van diepe verbondenheid met alle leven."

Reconnective Zelf-Heling in de praktijk:
Wat is het verschil tussen Reconnective Zelf-Heling en De Reconnectie? Het verschil tussen Reconnective Zelf-Heling en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Zelf-Heling is voornamelijk zelf-heling, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. Om deze mate van zelf-heling te bereiken zult u wellicht in enige mate ‘verbonden worden’ als onderdeel van het proces ervaren. Dit is de zogeheten ‘Reconnection’ waardoor Reconnective Zelf-Heling veel meer omvattend kan zijn dan de zelf-helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden. Vaak spreekt men over het ontvangen van uw Persoonlijke Reconnectie. Alhoewel het niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Zelf-Heling sessies en de Persoonlijke Reconnectie sessies op verschillende dagen plaats moeten vinden, om de beste resultaten te bereiken van elke sessie.
Opmerking: Het is aanbevolen (hoewel niet verplicht) om alvorens de Reconnectie te ontvangen, één tot drie sessies van Reconnective Zelf-Heling te ondergaan. Over de sessies: Ieders ervaring met Reconnective Zelf-Heling is uniek. Soms gebeuren helingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat.
Eric Pearl: "Als je geluk hebt, zal jouw zelf-genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw zelf-genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."
Zelf-Helingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een zelf-heling toe te laten is om niet te denken aan het resultaat dat u voor ogen heeft. Tijdens de sessie ontspant u en probeert u niets anders te doen dan te luisteren naar uw lichaam. Laat al uw gedachten gaan en ervaar en observeer als u wat u ervaart of eventueel opvalt. U ligt op de massagetafel en laat alles los, alsof u gewoon een onverwachts rustuurtje had. Als u zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan bent u zover om te ervaren wat Reconnective Zelf-Heling anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt. U bent klaar om te ontvangen. Geuren, parfum : Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden.

Persoonlijke Reconnectie in de praktijk:
  •  Een Persoonlijke Reconnectie vindt plaats in twee sessies van elk ongeveer 60 minuten, bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen.
  •  Tijdens een sessie ligt u op uw rug op de massagetafel. Sluit uw ogen, ontspan en observeer wat er gebeurt.
  •  Alhoewel niet verplicht, wordt wel aanbevolen om alvorens de Persoonlijke Reconnectie te ontvangen een of meer Reconnective Zelf-Heling sessies te ondergaan. Zo kunt u vast wennen aan de energie en u makkelijker openstellen.
  •  De kosten zijn wereldwijd bij alle Reconnection Practitioners gelijk en bedragen € 333. Dit is een getal met een specifieke frequentie.


Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   28 mei 2018.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed