Aset_breed

Workshops & Activiteiten

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten
  –  Energetische workshops
  –  Energie & Intuïtie
  –  Expositie Hoogendamme
  –  Intuïtief Schilderen
  –  Kristal-meditatie
  –  Massage workshops
  –  Mindfulness & Meditatie
  –  Vedic Art

 TARIEVEN

 CONTACT


Aset Wellness Healing verzorgt zowel workshops voor individuele deelname als ook workshops voor bedrijven, instellingen, beurzen, festivals en andere festiviteiten ;  wij geven deze workshops zowel in het Nederlands als in het Engels.

Op verzoek en in overleg geven wij deze workshops ook op locatie ;  het is mogelijk om deze workshops in het Frans of Duits te geven.

Energetische workshops :
  Energie in Beweging   Ervaar het stromen van de energie in je lichaam
  Energie in Evenwicht   Ervaar verbondenheid : onze binding met de omgeving
  Terug naar je basis   Vind de bron van jouw basis-energie
  Voel de Energie   Introductie in energetisch bewustzijn
Vedic Art en Intuïtief Schilderen :
  Intuïtief Schilderen   Schilder vanuit je gevoel
  Kennismaking Vedic Art   Begin de reis : ervaar wie je bent
  Vedic Art   Laat het zaadje, dat diep in jou verborgen zit, ontkiemen
Massage workshops :
  Handmassage   Kom in contact middels handmassage
  Massage   Ervaar de kracht van de aanraking
  Stoelmassage   Ontspan met stoelmassage
  Tafelmassage   Leer energetisch masseren op de massagetafel
  Voetmassage   De meridianen geleiden de energie door het hele lichaam
Overige workshops en activiteiten :
  Energie & Intuïtie   Ervaar de combinatie van je rationele en intuïtieve kracht
  Mindfulness & Meditatie   Combineer je rationele en intuïtieve kracht
Ook verzorgt Aset Wellness Healing activiteiten op incidentele basis.

Belevingsdag :
Op zaterdag 19 september 2020 verzorgt Aset Wellness Healing de mini-workshop Energetische Communicatie voor Centrum 't Westlicht tijdens de Belevingsdag in de Kohnstamm-School te Goes.
Ervaringsdag Massage en Energetisch Werk :
Op vrijdag 13 maart 2020 liet Aset Wellness Healing belangstellenden bij Qi-Biotaria te Breskens kennismaken met Massage en Holistisch – Energetisch Leven.
Grote Spirtituele Beurs :
Op zaterdag 7 maart 2020 verzorgde Aset Wellness Healing korte sessies Medium & Trance Heling en Chakra massage & zelf-heling in de Grote of Maria Magdalenakerk aan de Singelstraat 21 te Goes ter gelegenheid van de Grote Spirtituele Beurs, georganiseerd door Centrum 't Westlicht.
Thematische Wandelingen :
In elk jaargetijde organiseren wij op verzoek een spirituele seizoenswandeling. Deze wandelingen vinden doorgaans plaats in Vlaanderen :   Zeeuws-Vlaanderen (NL), Oost-Vlaanderen (B) of
West-Vlaanderen (B).
ZENwereld Beurs voor Spiritualiteit en Welzijn :
In januari 2020 bij de ZENwereld Beurs voor Spiritualiteit en Welzijn beurs bij De Speye te
Sas van Gent heeft Aset Wellness Healing belangstellenden laten kennismaken met Vedic Art, Massage, Zelf-Heling begeleiding en Holistisch – Intuïtief Leven .
Seminar "Leven : Voelen en Denken - leven als mens hier op aarde" :
In januari 2020 heeft Aset Wellness Healing in De Speye te Sas van Gent tijdens de ZENwereld Beurs voor Spiritualiteit en Welzijn een lezing over ons leven als mens hier op aarde gegeven :   Incarnatie : Hoe combineren we wat we voelen met wat we denken . . .
Grote Spirtituele Beurs :
In oktober 2019 heeft Aset Wellness Healing korte sessies Medium & Trance Heling, Holistische Massage en Zelf-Heling Begeleiding in de Grote of Maria Magdalenakerk aan de Singelstraat 21 te Goes verzorgd ter gelegenheid van de Grote Spirtituele Beurs, georganiseerd door Centrum 't Westlicht.
FantaSea Happening :
In de zomer organiseert Qi-Biotaria de FantaSea Happening. Op dit festival bij de veerterminal in Breskens verzorgt Aset Wellness Healing een kennismaking met intuïtieve ervaringen,
bijv. Vedic ArtIntuïtief Schilderen, Holistisch – Intuïtief Leven.
Expositie Paramedisch Centrum :
Van april tot oktober 2019 heeft Jolande haar Vedische Schilderijen geëxposeerd bij fysiopraktijk P.M.C. (Oostburg). Als u interesse heeft om haar werk te bezichtigen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Belevingsdag :
In april 2019 heeft Aset Wellness Healing de mini-workshop Energetische Communicatie verzorgd voor Centrum 't Westlicht tijdens de Belevingsdag in de Kohnstamm-School te Goes.
Ervaringsdag Massage en Energetisch Werk :
In maart 2019 heeft Aset Wellness Healing belangstellenden bij Qi-Biotaria te Breskens laten kennismaken met Massage en Holistisch – Energetisch Leven.
Expositie Hoogendamme :
Van oktober 2018 tot februari 2019 gaf de Hoogendamme (Oostburg) Jolande de gelegenheid om haar Vedische Schilderijen te exposeren. Als u interesse heeft om haar werk te bezichtigen, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.
Seminar "Voelen en Denken - leven als mens op aarde" :
In april 2018 heeft Aset Wellness Healing bij Qi-Biotaria te Breskens een lezing over ons leven als mens op aarde gegeven :   Hoe combineren we wat we voelen met wat we denken . . .
Zin in Zijn beurs :
In april 2018 bij de Zin in Zijn beurs bij Qi-Biotaria te Breskens heeft Aset Wellness Healing belangstellenden laten kennismaken met Vedic Art, Massage, Zelf-Heling begeleiding en
Holistisch – Intuïtief Leven .
Beleef en Ervaar weekend :
In maart 2018 heeft Aset Wellness Healing de mini-workshop Voel de Energie verzorgd tijdens het "Beleef en Ervaar" weekend in Centrum 't Westlicht te Goes.
Winterfair :
In december 2017 heeft Aset Wellness Healing belangstellenden tijdens de Winterfair te Oostburg laten kennismaken met Stoelmassage.
Emma Kinder Ziekenhuis (AMC Amsterdam) :
Als vrijwilligers hebben wij maandelijks Ontspanningsmassage aan ouders van deze kinderen in het Emma Kinder Ziekenhuis gegeven.
Symposium ZEER :
Tijdens het symposium ZEER in mei 2017 heeft Aset Wellness Healing aan belangstellenden een massage "Geven en Ontvangen in Aanraking" gegeven. Dit symposium ZEER werd georganiseerd door Verlaat Verdriet ; deze organisatie helpt mensen, die in hun jeugd één of beide ouders hebben verloren, met het verwerken en helen van deze heftige ervaring.
Love and Light festival :
Tijdens het Pinksterweekend de afgelopen jaren heeft Aset Wellness Healing op het
"Love and Light"-festival te Schaijk belangstellenden laten kennismaken met Stoelmassage,
Zelf-Heling begeleiding en Holistisch – Intuïtief Leven .
Wageningse massagedag :
Als sponsoring voor de stichting "Welkom in Wageningen" (voor vluchtelingen) heeft Aset Wellness Healing tijdens de Wageningse Massagedag in april 2016 aan belangstellenden Ontspanningsmassage gegeven.
Holos massagedag voor vluchtelingen :
In maart 2016 heeft Aset Wellness Healing tijdens de Massagedag voor vluchtelingen bij Holos te Utrecht Ontspanningsmassage verzorgd.
Massage- en complementair-vakbeurs :
In maart 2016 heeft Aset Wellness Healing tijdens de Massage- en complementair-vakbeurs te Hoevelaken voor TouchPro Stoelmassage verzorgd.
Multiple Sclerose (MS) :
De afgelopen jaren heeft Aset Wellness Healing op de Nationale MS-dag gestaan. Wij bieden massages en geven een introductie Vedic ArtIntuïtief Schilderen.
Internationale Therapeuten Beurs :
In 2015 heeft Aset Wellness Healing tijdens de Internationale Therapeuten Beurs te Apeldoorn voor TouchPro Stoelmassage verzorgd.
Studentenweekend :
Tijdens een ontspannen weekend in een bosrijke omgeving bij Eersel hebben wij in 2015 voor een groep van 30 studenten van de Rijksuniversiteit Utrecht een Massage Workshop gegeven.


vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  AsetWH_hand

info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   30 mei 2020.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed