Aset_breed

Reiki

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage

 Zelf-Heling begeleiding
  –  Reiki

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT


Reiki is een Japans woord voor de "universele levensenergie", de goddelijke kracht die ons doet leven. De naam luidt officieel "Usui Shiku Ryoh"; in het Nederlands "De Usui Reiki methode". Reiki is een vorm van energieoverdracht. De zelf-helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Het mooie is dat iedereen die zich er voor openstelt het kan leren. Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke begeleiding bestaat uit rustige handoplegging.

Aset Wellness Healing gebruikt Reiki in zelf-heling sessies. Er hoeft geen diagnose te worden gesteld; de energie volgt zijn eigen weg en iedereen krijgt precies wat hij of zij nodig heeft. Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelfbescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki begeleiden is even ontspannend als Reiki ontvangen omdat de energie door de begeleider en de ontvanger stroomt. Er wordt niet met eigen energie gewerkt, waardoor ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden.

Het mooie van Reiki is de eenvoud. Door met Reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet.

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   26 mei 2018.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed