Aset_breed

Energetische Workshops

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten
  –  Energetische workshops
  –  Energie & Intuïtie
  –  Expositie Hoogendamme
  –  Intuïtief Schilderen
  –  Kristal-meditatie
  –  Massage workshops
  –  Mindfulness & Meditatie
  –  Vedic Art

 TARIEVEN

 CONTACT


Bij Aset Wellness Healing kunt u terecht voor individuele therapeutische sessies, zie Zelf-Heling & Begeleiding. Ook verzorgen wij energetische workshops :
Energie in Beweging
Voel de energie stromen door jezelf en je omgeving. Emoties stromen als water door ons lichaam, soepel zonder eigen vorm. Door onze structuur krijgen de emoties een vastere vorm. In deze workshop leer je om je energie te laten stromen. Energie in Beweging brengt verandering :  er ontstaat ruimte in en voor jezelf. Van hieruit kun je opener bewegen naar je omgeving.
Energie in Evenwicht
Diep in ons ervaren we verbondenheid :  met onszelf, met de mensen om ons heen met de natuur, met de hele wereld. Dit contact is pure energie ;  zo zijn wij individueel verbonden met de Kosmische Energie. In de workshop Energie in Evenwicht willen wij je laten ervaren hoe het is om in contact met jezelf te zijn. Ook zet je een eerste stap op het pad naar de verbindende energie. Tijdens de workshop komen de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht aan bod. Je ervaart hoe je vanuit jouw lichaam via de corresponderende chakra's verbinding maakt :
Aarde : ervaar het recht om te HEBBEN
Water : ervaar het recht om te VOELEN
Vuur : ervaar het recht om te HANDELEN
Lucht : ervaar het recht om LIEF te HEBBEN
De workshop Energie in Evenwicht is een kennismaking met jezelf en de energie.
Terug naar je Basis
Wie ben je ? Wat is jouw basis-energie ? Wat is aarden ? Verbind je met de aarde. Voel je thuis op deze planeet. Op deze manier zorg je voor je gezondheid. In de workshop Terug naar je Basis leer je om je energie en aandacht naar je basis te brengen. Zo manifesteer je jezelf. Vanuit deze energiebron kun je dan in actie komen.
Voel de Energie
In deze korte workshop Voel de Energie laten we je kennis maken met jouw energetisch bewustzijn. Ervaar hoe het is om in contact met jezelf te zijn. Zet je eerste stap op het pad naar de verbindende energie. Je ervaart hoe je vanuit jouw lichaam via de chakra's verbinding maakt. In de uitgebreide workshop Energie in Evenwicht gaan we hier uitvoerig op in.


vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  


AsetWH_hand


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   1 oktober 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed