Aset_breed

Stoelmassage op locatie

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business
  –  Coaching
  –  Management&Consultancy
  –  Mindfulness & Meditatie
  –  Stoelmassage op locatie
  –  Team Building
  –  workshops Massage

 Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT


Aset Wellness Healing verzorgt stoelmassage op locatie voor bedrijven, instellingen, beurzen, festivals en andere festiviteiten.

Massage stimuleert. Als werkgever helpt u uw medewerkers om zich beter te voelen ; hierdoor gaan zij effectiever werken. Dit uit zich in betere prestaties en zorgt voor minder ziekteverzuim. Stoelmassage past goed binnen het ARBO-plan.

Stoelmassage is een laagdrempelige vorm van massage. In 15 minuten, op locatie, over de kleding heen, wordt eerst ontspanning bereikt. Vervolgens ervaar je de stimulans van de vitaliserende stoelmassage. Op deze manier kom je in de energie om weer actief aan de slag te gaan. Wel ervaar je eerst de ontspanning, maar je blijft niet hangen in deze ontspanning. Dit is kenmerkend voor de TouchPro® stoelmassage methode. Jolande Meijer en Huub Schols van Aset Wellness Healing masseren op basis van deze methode.

Aset Wellness Healing is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs.

           

Ook aan onze individuele cliënten bieden wij Stoelmassage aan.

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   6 januari 2022.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed