Aset_breed

Chakra massage & zelf-heling

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistische massage
  –  Intuïtieve massage
  –  Ontspanningsmassage
  –  Stoelmassage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Heling

 Self-Healing begeleiding
  –  Chakra Zelf-Heling

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT

“Individual


Soms is de energetische doorstroming in ons lichaam deels geblokkeerd. Of is er een hapering in de verbinding met onze aura. De 7 hoofdchakra’s (of "basischakra’s") vormen de basis van waaruit wij werken :
  –  "kruinchakra"
  –  "derde oog chakra" of "voorhoofdchakra"
  –  "keelchakra"
  –  "hartchakra"
  –  "zonnevlechtchakra"
  –  "heiligbeenchakra" of "miltchakra"
  –  "wortelchakra" of "basischakra"

De zeven basischakra’s verwijzen naar de energie welke in en rondom alle levensvormen aanwezig is. De chakra's zijn energiecentra die door het lichaam stromen. Elke chakra transporteert en transformeert levenskrachtenergie en verzorgt een bepaald deel van het lichaam. De chakra’s leggen de basis van de verschillende bewustzijnslagen en vormen de verbinding tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Wanneer een chakra niet goed functioneert, dus te weinig of te veel levensenergie opneemt of afgeeft, ontstaat er tussen de chakra’s een onderlinge disbalans die tot psychische klachten en ziektebeelden kan leiden. Soms werken onze chakra’s niet optimaal. Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s geblokkeerd zijn. De energiestroom door ons lichaam is dan geremd.

Egyptische chakra olie
In de chakra massage en zelf-heling sessies maken wij vaak gebruik van Egyptische chakra olie :  elk van de zeven Egyptische oliën werkt op één van deze 7 basischakra's. Deze olie ondersteunt het herstel van dit specifieke chakra.

Verder besteden wij ook aandacht aan de nevenchakra’s ; de belangrijkste zijn :
  –  "handchakra’s"
  –  "voetchakra’s"
  –  "kniechakra’s"
  –  "elleboogchakra’s"

Aangezien de chakra’s de verbinding met onze aura vormen, besteden wij tijdens de chakra massage en chakra zelf-heling sessies ook aandacht aan de aura.





vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

“Chakras”


Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   1 oktober 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed