Aset_breed

Holistische begeleiding

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistische massage
  –  Intuïtieve massage
  –  Ontspanningsmassage
  –  Stoelmassage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding
  –  Holistische begeleiding

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT


Bij Aset Wellness Healing werken wij vanuit een holistische visie :
      wij zien de mens als één . . . ,       een geheel . . .

Lichaam, geest, intuïtie, gedachten, gevoel, emoties, energie :
het zijn verschillende dimensies, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Dit betekent dat emotionele problemen zich fysiek kunnen uiten ; en omgekeerd. Omdat alles met elkaar verbonden is, kan het zijn dat de oorzaak van een klacht op een ander niveau, in een andere dimensie ligt dan de klacht zelf. Wij maken u bewust van spanning, emoties en gedachten die zich in het lichaam hebben vastgezet. Wanneer pijn en grenzen worden gevoeld en erkend, kosten ze niet langer energie. Blokkades verdwijnen en er komen nieuwe mogelijkheden om de eigen kracht aan te spreken.

Holistische massage
Tijdens de massagesessies ervaart u de samenhang tussen de verschillende delen. Hierdoor zult u zich beter in balans voelen. Ook kunnen er zaken aan de oppervlakte komen, waarvan u zich niet of nauwelijks bewust bent. Dit helpt u in uw verdere ontwikkeling.

Holistische zelf-heling
In de zelf-heling sessies begeleiden wij u om de oorzaak of oorzaken van uw klacht op te sporen. We benaderen gezondheidsklachten vanuit verschillende invalshoeken: vanuit fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierbij maken we gebruik van massage (aanraking), zelf-heling en persoonlijke gesprekken. Dit kan ondersteund worden met druppels Cosmic&Flower Energies en/of verschillende zelf-helende oliën: Egyptische chakra olie of Johannes olie. Op deze manier stimuleren we de zelf-helende kracht, die iedereen in zich heeft.

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   1 oktober 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed