Aset_breed

Vedic Art
For now this page is available in Dutch only

Aset_breed

 home   vlag_UK

 TIPS

 CALENDAR

 Business2Business

 Massage

 Medium & Trance-Healing

 Self-Healing & Guidance

 Vedic Art
  –  Materials Vedic Art
  –  IntuitivePainting
  –  Exhibition Hoogendamme

 Workshops & Activities
  –  Crystal-meditation
  –  Energetic workshops
  –  Energy & Intuition
  –  Exhibition Hoogendamme
  –  Intuitive Painting
  –  Massage workshops
  –  Mindfulness & Meditation
  –  Vedic Art

 RATES

 CONTACT

Vedic Art is intuïtief en meditatief schilderen :
vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

"Vedic Art is niet bedoeld om te leren schilderen, Vedic Art herinnert ons hoe te schilderen."

Dolfijn en Draak Door te schilderen volgens de Vedic Art principes, welke gekoppeld zijn aan het leven, maak je kennis met de kunst van het schilderen en met de kunst van het leven. Via het meditatief schilderen ga je, door steeds dieper in jezelf te duiken, in contact komen met jezelf en ga je je verbinden met de Bron, je hart, je eigen creativiteit. Jouw reis naar wie jij in wezen / in essentie bent is begonnen !

"Het zaadje dat diep in jou verborgen zit, wil en kan ontkiemen."

In de Vedic Art kom je in contact met je eigen creativiteit,
jouw spiritueel bewustzijn :

        "Je gaat jouw Leven leven !"

In de basiscursus maak je kennis met 17 principes, die tijdens de workshop behandeld worden. Met deze principes welke gekoppeld zijn aan een wijze tekst ga je in de workshop aan de gang. Je volgt je eigen intuïtie, je eigen tempo. Het gaat hierbij om je eigen proces en niet om het resultaat. Aan het begin van elke les stemmen we ons af met ons eigen innerlijk. Schilderen doen we in stilte ; en we laten elk van de anderen ongestoord in haar/zijn eigen proces.
De Indaling
Het Schip De Maharishi Mahesh Yogi van de Transcendente Meditatie zocht naar een combinatie van kunst en de oude veda's, de wijsheden die over creatieve expressie gaan.

Hij vond in Curt Källman de kunstenaar die dit samen met hem kon ontwikkelen en verspreiden. In 1988 startte Curt de Vedic Art–school in Zweden op het eiland Öland. Maharishi voorzag dat deze vorm van kunst zich zou gaan verspreiden over de hele wereld, en dit is nu ook aan het gebeuren.

Vedic Art komt voort uit de Vedische wijsheden, waar Curt 17 principes uit heeft gedestilleerd en deze tot een creatieve ontwikkelingsweg heeft omgevormd.
Aan het eind van de basiscursus heb je kennis gemaakt met de 17 principes en daardoor de tools om zelf verder vrij te kunnen gaan schilderen. Ook kun je dan deelnemen aan de vervolgcursus.

De basiscursus omvat ongeveer 22 uren :  vanuit Aset Wellness Healing geeft Jolande deze cursus als workshop van 5 dagen, 8 avonden of 2 weekenden, zie ook Materials Vedic Art

Vedic Art is er voor iedereen of je nu wel of geen ervaring hebt met schilderen.
Het is mogelijk om een dag te komen kennismaken met Vedic Art :

        "Begin de reis : ervaar wie je bent"

Tussentijds instromen om je Vedic Art kennis op te frissen is mogelijk, zie onze AGENDA voor de cursusdata. Voor een cursus op een andere datum of een andere locatie, neem contact met ons op.
De Waterval
Levenspad Creatief bezig zijn is scheppend bezig zijn. Vedic Art voert je naar je scheppingskracht en verbeeldt wat je eigenlijk al lang "weet". Zoals elk zaadje weet dat het een bloem zal worden, zo weet jij op een diep niveau ook wat je zelf bent en wat je kunt worden. Door het zaadje de juiste omstandigheden te bieden kan het groeien en zijn eigenheid tot wasdom laten komen.

Juist omdat Vedic Art direct voortkomt uit de Vedische geschriften, brengt het jou in contact met je spiritualiteit. Je ontdekt jouw goddelijke scheppingskracht.

info@AsetWellnessHealing.nl

version :   October 2nd, 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed