Aset_breed

Intuïtieve massage & zelf-heling

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistische massage
  –  Intuïtieve massage
  –  Ontspanningsmassage
  –  Stoelmassage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding
  –  Intuïtieve zelf-heling

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT


Bij Aset Wellness Healing gebruiken wij onze intuïtie om cliënten te begeleiden bij het verwerken van lichamelijke en geestelijke problemen.

Intuïtieve zelf-heling op afstand
Wij gebruiken intuïtieve zelf-heling om cliënten op afstand te helen. Via een energetische verbinding maakt de begeleider contact met de cliënt. Voorwaarde is wel dat de cliënt dit wil. Het is niet nodig dat de cliënt gelooft in zelf-heling op afstand. De grootte van de fysieke afstand speelt hierbij geen rol.

Ook bij kinderen zijn met behulp van intuïtieve zelf-heling op afstand mooie resultaten bereikt.

Intuïtieve zelf-heling
In de zelf-heling sessies begeleiden wij u om de oorzaak of oorzaken van uw klacht op te sporen. Hierbij benaderen we gezondheidsklachten vanuit verschillende invalshoeken: vanuit fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We maken gebruik van massage (aanraking), zelf-heling en persoonlijke gesprekken. Hiermee helpen wij u om de signalen van uw lichaam te leren interpreteren en vervolgens hoe hiermee om te gaan.

Intuïtieve massage
Tijdens de massagesessies ervaart u de signalen van uw lichaam. Door u hiervan bewust te worden, leert u deze signalen te herkennen. Ook kunnen er zaken aan de oppervlakte komen, waarvan u zich niet of nauwelijks bewust bent. Dit helpt u in uw verdere ontwikkeling.


vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   1 oktober 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed