Aset_breed

Chakra massage & self-healing
For now this page is available in Dutch only

Aset_breed

 home   vlag_UK

 TIPS

 CALENDAR

 Business2Business

 Massage
  –  Chair massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistic massage
  –  Intuitive massage
  –  Recreational massage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Healing

 Self-Healing & Guidance
  –  Chakra Self-Healing

 Vedic Art

 Workshops & Activities

 RATES

 CONTACT

“Individual


Soms is de energetische doorstroming in ons lichaam deels geblokkeerd. Of is er een hapering in de verbinding met onze aura. De 7 hoofdchakra’s (of "basischakra’s") vormen de basis van waaruit wij werken :
  –  "kruinchakra"
  –  "derde oog chakra" of "voorhoofdchakra"
  –  "keelchakra"
  –  "hartchakra"
  –  "zonnevlechtchakra"
  –  "heiligbeenchakra" of "miltchakra"
  –  "wortelchakra" of "basischakra"

De zeven basischakra’s verwijzen naar de energie welke in en rondom alle levensvormen aanwezig is. De chakra's zijn energiecentra die door het lichaam stromen. Elke chakra transporteert en transformeert levenskrachtenergie en verzorgt een bepaald deel van het lichaam. De chakra’s leggen de basis van de verschillende bewustzijnslagen en vormen de verbinding tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. Wanneer een chakra niet goed functioneert, dus te weinig of te veel levensenergie opneemt of afgeeft, ontstaat er tussen de chakra’s een onderlinge disbalans die tot psychische klachten en ziektebeelden kan leiden. Soms werken onze chakra’s niet optimaal. Het kan zijn dat één of meerdere chakra’s geblokkeerd zijn. De energiestroom door ons lichaam is dan geremd.

Egyptische chakra olie
In de chakra massage en zelf-heling sessies maken wij vaak gebruik van Egyptische chakra olie :  elk van de zeven Egyptische oliën werkt op één van deze 7 basischakra's. Deze olie ondersteunt het herstel van dit specifieke chakra.

Verder besteden wij ook aandacht aan de nevenchakra’s ; de belangrijkste zijn :
  –  "handchakra’s"
  –  "voetchakra’s"
  –  "kniechakra’s"
  –  "elleboogchakra’s"

Aangezien de chakra’s de verbinding met onze aura vormen, besteden wij tijdens de chakra massage en chakra zelf-heling sessies ook aandacht aan de aura.vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

“Chakras”


Although we obtain good and sometimes even spectacular results with self-healing and guidance sessions, we are not able to promise nor guarantee such results. No medical diagnoses are made nor medical treatment is performed.
Clients are entirely responsible for their medical care. Treatment does NOT substitute consultancy of family doctor, physician nor specialist.


info@AsetWellnessHealing.nl

version :   October 2nd, 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed