Aset_breed

Dorn begeleiding & Breuss massage

Aset_breed

 home   vlag_NL

 TIPS

 AGENDA

 Business2Business

 Massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistische massage
  –  Intuïtieve massage
  –  Ontspanningsmassage
  –  Stoelmassage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Heling

 Zelf-Heling begeleiding
  –  Dorn begeleiding

 Vedic Art

 Workshops & Activiteiten

 TARIEVEN

 CONTACT


Dorn begeleiding :
De wervelkolom is het stabiele omhulsel van de ruggenmerg, die de grootste bundel zenuwen van de hersenen naar al onze organen in ons lichaam voert. Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel 4 cm. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding. Mensen die al heel lang rug- en gewrichtsklachten hebben horen vaak van de dokter :
    "Er is niets meer aan te doen, het is slijtage en u moet er maar mee leren leven ..."
Dit is fundamenteel onjuist !

Een machine slijt, maar een levend organisme herstelt zich zo lang het leeft. Al onze organen, botten, weefsels, gewrichten, alle cellen bevinden zich in een voortdurend proces van afbraak en vernieuwing. Daardoor zijn wij tot op hoge leeftijd nog in staat ons aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen.

De Dorn begeleiding komt uit Duitsland. In tegenstelling tot "kraken" is de Dorn begeleiding veel zachter. Met duimen zet de Dorn-begeleider op een voorzichtige manier de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. En na elke sessie heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel.

Dorn voor kinderen :
Bij de bevalling komen grote krachten vrij. Daarbij kan de wervelkolom of het bekken van het kind wat scheef komen te staan. Door een speciale massage wordt de scheefstand gecorrigeerd en voelen kinderen zich vaak beter en huilen minder.

Breuss-massage :
De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetische handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegeneerde tussenwervelschijven; maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regeneren. Bij Dorn begeleiding / Breuss-massage maken wij vaak gebruik van Dorn & Breuss olie.

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Hoewel er goede en soms zelfs spectaculaire ervaringen worden verkregen met zelf-heling en begeleiding sessies zijn er geen beloftes of garanties te geven. Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen medische zorg. Een sessie kan dus nooit een bezoek aan een huisarts of specialist vervangen.


info@AsetWellnessHealing.nl

versie :   1 oktober 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed