Aset_breed

Dorn guidance & Breuss massage
For now this page is available in Dutch only

Aset_breed

 home   vlag_UK

 TIPS

 CALENDAR

 Business2Business

 Massage
  –  Chair massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistic massage
  –  Intuitive massage
  –  Recreational massage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Healing

 Self-Healing & Guidance
  –  Dorn guidance

 Vedic Art

 Workshops & Activities

 RATES

 CONTACT


Dorn begeleiding :
De wervelkolom is het stabiele omhulsel van de ruggenmerg, die de grootste bundel zenuwen van de hersenen naar al onze organen in ons lichaam voert. Vrijwel iedereen heeft benen van ongelijke lengte. Het lengteverschil kan variëren tot wel 4 cm. Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt het ruggenmergkanaal in een andere houding. Mensen die al heel lang rug- en gewrichtsklachten hebben horen vaak van de dokter :
    "Er is niets meer aan te doen, het is slijtage en u moet er maar mee leren leven ..."
Dit is fundamenteel onjuist !

Een machine slijt, maar een levend organisme herstelt zich zo lang het leeft. Al onze organen, botten, weefsels, gewrichten, alle cellen bevinden zich in een voortdurend proces van afbraak en vernieuwing. Daardoor zijn wij tot op hoge leeftijd nog in staat ons aan nieuwe situaties en belastingen aan te passen.

De Dorn begeleiding komt uit Duitsland. In tegenstelling tot "kraken" is de Dorn begeleiding veel zachter. Met duimen zet de Dorn-begeleider op een voorzichtige manier de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden klachten voorkomen en genezen. En na elke sessie heb je ook nog een fijn en ontspannen gevoel.

Dorn voor kinderen :
Bij de bevalling komen grote krachten vrij. Daarbij kan de wervelkolom of het bekken van het kind wat scheef komen te staan. Door een speciale massage wordt de scheefstand gecorrigeerd en voelen kinderen zich vaak beter en huilen minder.

Breuss-massage :
De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetische handmatige rugmassage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen. De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegeneerde tussenwervelschijven; maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regeneren. Bij Dorn begeleiding / Breuss-massage maken wij vaak gebruik van Dorn & Breuss olie.

vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Although we obtain good and sometimes even spectacular results with self-healing and guidance sessions, we are not able to promise nor guarantee such results. No medical diagnoses are made nor medical treatment is performed.
Clients are entirely responsible for their medical care. Treatment does NOT substitute consultancy of family doctor, physician nor specialist.


info@AsetWellnessHealing.nl

version :   October 2nd, 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed