Aset_breed

Intuitive massage & self-healing
For now this page is available in Dutch only

Aset_breed

 home   vlag_UK

 TIPS

 CALENDAR

 Business2Business

 Massage
  –  Chair massage
  –  Chakra massage
  –  Dorn & Breuss massage
  –  Holistic massage
  –  Intuitive massage
  –  Recreational massage
  –  workshops Massage

 Medium & Trance-Healing

 Self-Healing & Guidance
  –  Intuitive self-healing

 Vedic Art

 Workshops & Activities

 RATES

 CONTACT


Bij Aset Wellness Healing gebruiken wij onze intuïtie om cliënten te begeleiden bij het verwerken van lichamelijke en geestelijke problemen.

Intuïtieve zelf-heling op afstand
Wij gebruiken intuïtieve zelf-heling om cliënten op afstand te helen. Via een energetische verbinding maakt de begeleider contact met de cliënt. Voorwaarde is wel dat de cliënt dit wil. Het is niet nodig dat de cliënt gelooft in zelf-heling op afstand. De grootte van de fysieke afstand speelt hierbij geen rol.

Ook bij kinderen zijn met behulp van intuïtieve zelf-heling op afstand mooie resultaten bereikt.

Intuïtieve zelf-heling
In de zelf-heling sessies begeleiden wij u om de oorzaak of oorzaken van uw klacht op te sporen. Hierbij benaderen we gezondheidsklachten vanuit verschillende invalshoeken: vanuit fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We maken gebruik van massage (aanraking), zelf-heling en persoonlijke gesprekken. Hiermee helpen wij u om de signalen van uw lichaam te leren interpreteren en vervolgens hoe hiermee om te gaan.

Intuïtieve massage
Tijdens de massagesessies ervaart u de signalen van uw lichaam. Door u hiervan bewust te worden, leert u deze signalen te herkennen. Ook kunnen er zaken aan de oppervlakte komen, waarvan u zich niet of nauwelijks bewust bent. Dit helpt u in uw verdere ontwikkeling.


vlag_NL   vlag_UK   vlag_D   vlag_F  

AsetWH_hand

Although we obtain good and sometimes even spectacular results with self-healing and guidance sessions, we are not able to promise nor guarantee such results. No medical diagnoses are made nor medical treatment is performed.
Clients are entirely responsible for their medical care. Treatment does NOT substitute consultancy of family doctor, physician nor specialist.


info@AsetWellnessHealing.nl

version :   October 2nd, 2019.
Aset_breed

Aset Wellness Healing

Aset_breed